Homenatge a les víctimes de la repressió franquista al cementiri de Castelló

L’1 de novembre el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica va celebrar un homenatge a les víctimes de la repressió franquista al cementiri de Castelló.

En primer lloc es va celebrar un acte al monolit i escultura erigit pel grup vora el Riu Sec on Maribel Peris, membre del grup, va pronunciar unes paraules d’homenatge a les víctimes, sobre la memòria històrica i les noves víes de denúncia dels crims del franquisme i de les desaparicions forçades obertes per la justicia internacional, fent menció especial al cas argentí.

Posteriorment a la fossa comuna del cementiri civil es va celebrar un concert d’homenatge a càrrec de violí i xelo i la companyera del grup Lidón Rafels va informar sobre la investigacio i les dades obtingudes pel grup respecte als soterrament i les fosses, i sobre la possibilitat de consulta dels consells de guerra sumaríssims al Centre de Documentació del grup.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt