Presentació de llibres de Memòria a Vinaròs

 

El passat 29 de novembre es va celebrar en la seu de la Fundació de la Caixa Vinaròs, Seu del Nord de la UJI, la presentació dels llibres: Un pais en gris i negre de Juan Luis Porcar i Històries de vida al Castelló de la guerra i la postguerra de Maribel Peris, publicats  per la Universitat Jaume I de Castelló.

L’acte va ser presentat per Agustin Delgado, secretari de  la Fundació Caixa Vinaròs que es va centrar en la personalitat de Maribel Peris  i la seua trajectoria en el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló  del que és membre. Antoni Arnau, representant del Centre de Documentació de la Guerra Civil de la Caixa Vinaròs  va  presentar a Juan Luis Porcar, també membre del  Grup,  explicant el seu treball en la confecció del llibre al llarg de nou anys.

A continuació els dos autors van exposar breument el contingut  dels llibres explicant els objectius i la repercusió que han tingut en el coneixement d’una part de la guerra civil i de la postguerra que fins ara era desconeguda, sobretot en detalls de pobles concrets, en aquesta ocasió Vinaròs i terres del voltant, o també Castelló. En els dos casos, la presentació va estar acompanyada d’un power point que va servir per il·lustrar amb imatges el treball realitzat.

Al final de l’acte es va obrir un torn de paraula, amb poques intervencions. L’assistència no va ser molt nombrosa.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt