El Grup a les III Jornades Internacionals de Memòria Històrica de Benicàssim

 

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló col·labora i participa a les III Jornades Internacionals de Memòria Històrica de Benicàssim que es van celebrar el 18 i 9 d’octubre a l’hotel Voramar.

Maribel Peris en representació del Grup forma part del Comité Organitzador de les Jornades juntament amb el coordinador Josep Medina i representants d’altres associacions.

Durant la primera jornada Juan Luis Porcar va presentar la seua ponència “Dones a les presons: Les víctimes silenciades de la Repressió”. A la segona jornada van presentar les seues ponències dos membres del Grup, Francesc Mezquita baix el títol “Curs de cultura general per al poble a Castelló a l’estiu de 1937” i Pascual Mezquita “La Voz del Obrero. Un setmanari d’esquerres a Castelló (1931-1938)”.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt