Homenatge a les víctimes dels bombardejos a Castelló

El 10 d’abril de 2017 a la plaça Sant Roc de Castelló i en el marc dels actes organitzats per la Plataforma per la III República el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar un acte d’homenatge a les víctimes dels bombardejos a la ciutat durant la Guerra Civil, i es va recordar el primer bombardeig del vaixell Balears el 23 de març de 1937 del quan es compleixen 80 anys i que va afectar a aquesta plaça entre altres indrets de la ciutat.

L’acte va començar amb la lectura d’un text per part de Rubén de la Plataforma per la III República i , a continuació Maribel Peris del GRMHC va llegir un altre text emmarcant el context històric i la recerca sobre aquest primer bombardeig, Paco Mezquita va recitar el poema “Tristes guerras” de Miguel Hernández. L’acte va finalitzar amb el cant de Dolors Domingo, membre del GRMHC, donant veu a una cançó de Ismael Serrano. Més de 20 persones va assistir a l’homenatge.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt