Homenatge a Vinaròs a les víctimes de la repressió franquista amb motiu del 14 d’abril

El cementeri municipal de Vinaròs va acollir el diumenge 14 d’abril un acte en record a les víctimes del franquisme. Un acte organitzat per la Plataforma pel País Valencià de Vinaròs i familiars de les víctimes, que va comptar amb molta participació, no sols de veïns de Vinaròs, sinó també vinguts d’altres municipis del Baix Maestrat i les comarques tarragonines del Montsià i Baix Ebre.

Les diferents institucions, entitats, ajuntament i col·lectius, entre els quals hi havia una representació del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló van participar en l’acte deixant una ofrena floral en l’escultura amb els noms de les víctimes situada sobre la fossa comuna del cementeri, coincidint aquest homenatge amb el 93 aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt