Homenatge bombardejos- visita al refugi de la plaça Tetuán

El 18 de juliol  de 2015, aniversari del colp d’estat que va provocar la guerra civil es va realitzar un acte d’homentage a les víctimes dels bombardejos sobre Castelló provocats per l’aviació feixista, en el qual va participar l’Ajuntament de Castelló i el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.
L’homenatge va consistir en l’obertura i visita al refugi antiaeri de la plaça Tetuán com a símbol de la xarxa de refugis que l’Ajuntament de Castelló va construir durant la guerra civil per protegir a la población civil.

La regidora de Cultura, representats del GRMH, i dels grups municipals de PSPV-PSOE, Compromís i Castelló en Moviment, i els ciutadans que va participar a l’acte van poder visitar el refugi recorrent les seues galèries. L’acte va finalitzar amb unes intervencions d’homenatge a les víctimes i de reivindicació de polítiques de memòria a càrrec de la regidora de Cultura, Verónica Ruiz i de la presidenta del GRMHC, Maribel Peris.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt