Inauguració de l’exposició “Més de 10 anys de Memòria” a l’Alcora

Divendres 8 d’abril a les 19:30 h es va inaugurar l’exposició “Més de 10 anys de Memòria” del nostre grup en la Nau Forns de la Reial Fàbrica de l’Alcora dins dels actes de les I Jornades de Memòria Històrica de l’Alcora. Aquesta romandrà fins a l’1 de maig.

En l’acte va intervenir el regidor de Memòria Històrica de la corporació municipal de l’Alcora, Ricardo Porcar Juan, i una de les representants del GRMHC a l’Alcora, Maribel Albella.

Durant la inauguració, es va fer una visita guiada per part del nostre grup. Francesc Mezquita, Juan Luis Porcar, Maribel Peris i Joan Miquel Palomar van explicar al públic assistent les diferents parts de l’exposició.

També el GRMHC participa en aquestes jornades amb la conferència “Del 2015 fins avui” per part dels membres de la nostra associació Maribel Peris Muiños, Juan Luís Porcar i Joan Miquel Palomar a les 19:30 hores de dimecres 13 d’abril en la Nau Forns de la Reial Fàbrica.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt