Inauguració de l’exposició “Terra Marcada. 5 anys d’exhumacions i Memòria a Castelló”

Dijous 2 de febrer a les 18’00 es va presentar en el Menador Espai Cultural de Castelló l’exposició Terra Marcada. 5 anys d’exhumacions i Memòria a Castelló”, a càrrec d’Eloy Ariza, Gema López i Juan Luis Porcar, membre del GRMHC. Un projecte expositiu i de fotografia sobre les cinc campanyes d’exhumació de les víctimes de la repressió franquista a Castelló,  amb diferents vessants històrica, científica i artística…En la inauguració van participar Verònica Ruiz, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Juan Luis Porcar, Eloy Ariza, i Gema López, comissaris de l’exposició, membres de l’equip d’Arqueoantro i del GRMHC.

L’exposició romandrà fins al 19 de març, periode durant el qual es podran realitzar visites guiades contactant amb el nostre grup al correu memoriac@memoriacastello.cat. A la mostra col·labora el nostre grup, Arqueoantro i l’Ajuntament de Castelló.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt