Itinerari de Memòria Històrica per Castelló

En el marc de les activitats complementàries a l’exposició «Més de 10 anys de memòria» del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló es va organitzar un itinerari de memòria històrica per la ciutat de Castelló.

L’activitat desenvolupada els dies 6, 14 i 21 de novembre, i elaborada i guiada pel membre del GRMHC, Juan Miguel Palomar, es tracta d’una visita guiada per diferents llocs, edificis i monuments de la ciutat de diferent significación relacionada amb la nostra història més recent en el temps de la Segona República, la Guerra Civil i la Dictadura franquista. Finalitza amb el cementiri de Castelló on es visiten alguns monuments relacionats amb aquest temps i la fossa civil on reposen les restes dels afusellats pel franquisme.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt