Inauguració de l’exposició “Més de 10 anys de memòria”

Inauguració de l’exposició “Més de 10 anys de memòria” 

El passat 5 de novembre de 2015 el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va inaugurar la seua exposición “Més de 10 anys de memòria” que romandrà oberta fins el 28 de novembre.

L’acte es va iniciar amb una representació teatral a la plaça de l’Herba a càrrec de la comapanyia “La Medusa” al·lusiva a la memòria i la repressió franquista, que va reunir a nombrós públic.

Posteriorment es va inaugurar a la sala d’exposicions de la Llotja del Cànem la mostra del GRMHC que tracta diferents vessants de la memòria durant els últims anys com l’aparició de les associacions i les seues reivindicacions, la memòria de la repressió, la impunitat del franquisme i el patrimoni i la simbologia. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el vicerector de Cultura de la Universitat Jaume I, Wences Rambla i la presidenta del GRMHC, Maribel Peris, van inaugurar amb els seus parlaments l’exposició.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt