Testimoni de Rosa Albiol i projecció de “Testimoni de l’exili” a la Llotja del Cànem

El passat 18 de novembre en el marc de les activitats complementàries a l’exposició “Més de 10 anys de memòria” que es celebra a la Llotja del Cànem, al saló d’actes d’aquest mateix edifici el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar una activitat de memòria histórica consistent en el testimoniatge de Rosa Albiol, filla de Tomàs Albiol Tárrega, regidor de l’Ajuntament de Castelló, afusellat el 3 de desembre de 1939 al cementiri de la ciutat. L’acte va contar amb la introducció i contextualització histórica per part dels membres del GRMHC, Maribel Peris i Juan Luis Porcar, Rosa va donar testimoniatge de la vida i mort de son pare i dels avatars de la familia durant la posguerra i es va obrir un interessant debat.

Posteriorment es va projectar el documental “Testimoni de l’exili”, una producción en la qual s’entrevista i ens conta les seues memòries amb el seu exili a França, el membre del GRMHC Joaquin Varea, que ens va deixar fa poc més de dos anys.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt