IX Jornades de Memòria Històrica de Castelló

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar durant els dies 10 i 16 de desembre de 2011 les seues IX Jornades de Memòria Històrica.

En la primera de les sessions Cristina Escrivá va impartir una conferència sobre els Instituts Obrers durant la Guerra Civil, un projecte educatiu progressista, laïc i coeducatiu en temps de guerra. Més de 30 persones va assistir a la xerrada i a la projecció d’un audiovisual sobre el tema.

A la segona jornada divendres 16 de desembre, el membre del Grup Ramón García va impartir una conferència sobre la figura de José Royo Gómez, geòleg i científic castellonenc de categoria internacional exiliat a Sud-Amèrica després de la Guerra Civil. Posteriorment el Grup va projectar un audiovisual de producció pròpia sobre els testimonis que ens han deixat al llarg dels anys d’activitat del Grup, explicant la seua aportació a la memòria històrica i la relació i suport amb les seus familiars. L’assistència també va ser important, amb més de 40 persones participants en aquesta segona jornada.

Fes camí amb Memòria

Vols col·laborar amb el Grup, vols rebre el nostre butlletí? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

    Scroll to Top