Jornada a Castelló del 80 aniversari de la Revolució Social

El passat dissabte 16 de juliol de 2016 la CGT amb la col·laboració del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va organitzar una jornada commemorativa del 80 aniversari de la Revolució Social.

La jornada es va iniciar al monolit a les víctimes de la repressió franquista a la vora del Riu Sec, amb un acte de record i homenatge a les persones repressaliades pel franquisme, amb intervencions de Joan Pinyana per la CGT i Maribel Peris pel GRMHC davant de prop de 30 persones. La plaça l’Ereta (Isabel la Catòlica) de Castelló va acollir la resta dels actes amb una paella de confraternització, la projecció del powerpoint Castelló llibertari 1936 explicat pel membre del GRMHC, Juan Luis Porcar, la presentació del llibre “De milicians a soldats” d’Eladi Mainar, i la projecció a la nit del documental Indomables.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt