Jornada de memòria històrica del Grup a la Vall d’Alba

L’Associació Cultural ‘VENT’ Veïns/es en Moviment de La Vall d’Alba a va convidar al Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló el passat 19 de febrer de 2016 a celebrar una jornada sobre memòria històrica a la localitat.

L’acte va contar amb la participació de prop de 70 persones a la Casa de Cultura de la localitat on es va exposar la mostra del GRMHC “Castelló sota les bombes” Els membres del grup Maribel Peris, Raül González Devis i Juan Luis Porcar, van presentar el seu col·lectiu i les seves activitats i àrees de treball, per després tractar diferents temes d’actualitat i recerca com la memòria oral, la repressió franquista i les polítiques de memòria. Es van presentar les publicacions de membres del grup i es va passar el powerpoint “Castelló sota les bombes”. Aquesta exposició i la mostra “Castelló republicà” es poden visitar també al Pou de Beca.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt