Jornada organitzada per CNT Castelló de visita guiada a les fosses de la Guerra Civil i el Franquisme del cementeri de Castelló

El 8 de juliol de 2023 la CNT Castelló va organitzar una jornada de visita guiada a les fosses de la Guerra Civil i el Franquisme del cementeri de Castelló, per a la qual van contactar amb Juan Luis Porcar, membre del GRMHC, qui va organitzar un itinerari obert també a persones interessades en el tema.

Es va visitar l’espai de memòria del Riu Sec, la part vella del cementeri i el cementeri civil, amb diverses explicacions sobre la memòria històrica, la Guerra Civil i el seu context nacional i internacional, la violència i la repressió de la guerra i la postguerra, i les exhumacions de víctimes del franquisme al cementeri civil, amb un interessant debat i participació per alguns dels assistents.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt