Jornades de Maquis a la Tinença i presentació del llibre “Maquis i masovers: entre la resistència, la supervivència i el terror” de Raül González Devís

 

Els passats dies 19 i 20 de maig tingueren lloc les I Jornades de Maquis a la Pobla de Benifassà. Amb una assistència de més de dues centes persones, es feren rutes i diferents xerrades. Entre elles, el membre del GRMHC, Raül González Devís, presentà el seu nou llibre Maquis i masovers: entre la resistència, la supervivència i el terror, acompanyat de l’editor Miquel Ángel Pradilla (Onada edicions) i el catedràtic de la URV Josep Sánchez Cervelló. Les jornades es tancaren amb un emotiu homenatge i la inauguració d’una placa en record de les víctimes de la repressió franquista enterrades al cementeri de la localitat.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt