Jornades experiment “Stuka” a Benassal

 

El cap de semana del 25 i 26 de maig el Grup de Recuperació de la Memòria del Segle XX de Benassal, va organitzar les Jornades “La Guerra Civil com a camp de proves” en el marc de les quals Maribel Peris i Joan Miquel Palomar van representar al Grup per la Recerca de la Memòria de Castelló, amb una xerrada sobre el primer bombardeig a la ciutat Castelló i la participació en un debat sobre els bombardejos durant la Guerra Civil respectivament.

Els professors Xabier Irujo (University of Nevada), Joan Villarroya (Universitat de Barcelona), i Stefanie Schüler-Springorum (Technische Universität Berlin) van aportar també els seus coneixements a la temàtica. Les presentacions de llibres d’Elena Uriel, Sento Llobell i Emili Ferrando, així com les col·laboracions de Blas Vicente i Carlos Mallench, José María Maldonado, Òscar Vives, Heribert García Esteller, també van ser protagonistes d’activitats i xerrades. Es va realitzar igualment un  homenatge a les víctimes de Benassal ni la preestrena del documental “Experiment Stuka”, a més d’una taula redona sobre experiments a la Guerra Civil.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt