Jornades de Memòria Històrica de Benlloc

 

Benlloc va celebrar la IV edició de les Jornades per la Memòria Històrica el dissabte 28 de setembre.

La jornada començarà a les 9:30h amb l’acte d’inauguració i l’obertura d’una exposició de fotografies històriques de la presó de Castelló. Seguidament van tindre lloc les ponències, taules rodones, exposicions, actuacions teatrals i un recital de poesia.

Durant el matí la companyera del GRMHC Maribel Peris, va impartir la conferencia “L’exili e la Guerra Civil. Significació i procés de restitució histórica”, es va continuar amb les conferències de Cristina Escrivá sobre l’exili del grup de dones de la Residència d’Estudiants i de Fernando Peña sobre la repressió i l’exigència de responsabilitats polítiques.

Durant la vesprada es van tractar temes con els afusellaments a València per Vicent Gabarda, el recital poètic a Federico García Lorca per part de Víctor Benavides, i la localització, excavació i exhumació de fosses per part d’Alejandro Calpe. Per finalitzar la jornada amb la representació d’una obra de Teatro del Contrahecho.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt