X Jornades de Memòria Històrica a Vistabella

 

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica ha organitzat  una vegada més amb el suport i ajuda del Centre d’Estudis del Penyagolosa i de l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat les X Jornades de Memòria Històrica a la localitat el dia 17 d’agost de 2019

Les jornades van començar a l’antiga presó amb la presentació per part del GRMHC i de l’alcalde de Vistabella. Es va impartir per part de Miguel Mezquida (Arqueoantro) la conferencia sobre la primera fase d’exhumacions al cementiri civil de Castelló, i posteriorment es va inaugurar i presentar l’exposició “L’exili il·lustrat” per part de Maribel Peris, presidenta del GRMHC i membre del CVC.

Per la vesprada es va projectar “La causa contra Franco” presentada per Dolors Domingo, membre del GRMHC i es va tancar la jornada amb un debat sobre el documental.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt