Jornades sobre el II Congrés Internacional d’escriptors en defensa de la cultura, 1937

Entre el 20 i 23 de novembre Castelló de la Plana va acollir les JORNADES SOBRE EL II CONGRÉS INTERNACIONAL D’ESCRIPTORS EN DEFENSA DE LA CULTURA, 1937 organitzades per la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Castelló i coordinades per Lluís Meseguer amb la col·laboració del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

El primer día va estar dedicat a projeccions cinematogràfiques al Teatre del Raval, el día 21 Joan Miquel Palomar (GRMHC) va presentar la unitat didáctica sobre la guerra civil a Castelló i es va projectar l’audiovisual “Castelló sota les bombes”, a més de unes xerrades de Pedro Tejada i Pasqual Mas i una representació de “De algún tiempo a esta parte” de Max Aub.

El 22 de novembre al Menador projecció audiovisual i conferències de Guillem Casañ i de Francesc Mezquita (GRMHC) sobre l’Hospital Internacional de les Brigades i sobre l’Institut de Segona Ensenyança de Castelló abans i durant 1937.

Per finalitzar l’última jornada en la Facultat de Ciències Humanes i Socials es va clausurar amb conferències de Beatriz Arroyo sobre Gerda Taro, de Manuel Aznar sobre el II Congrés d’Escriptors en Defensa de la Cultura i de Jorge Urrutia sobre la poesía en la guerra civil.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top