Memòria històrica a l’Aplec dels Ports a Vilafranca

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va participar el 24 de juliol de 2010 en una jornada sobre memòria històrica organitzada en el marc de les activitats de l’Aplec dels Ports que es va celebrar a Vilafranca del Maestrat.
En la Casa de Cultura i davant un auditori de més de 60 persones els membres del Grup Raül González i Juan Luis Porcar van explicar els objectius del col·lectiu i les tasques relacionades amb la recuperació de la memòria, la repressió franquista a les comarques de Castelló i diversos estudis sobre la repressió del maquis i els seus suposats col·laboradors. En la jornada també van participar membres del Grup per la Recuperació de la Memòria de Benassal -Pilar Vidal i Emili Ferrando- que van presentar els seus treballs sobre recuperació de la memòria oral.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt