Modificacions programa XVIII Jornades de Memòria Històrica de Castelló

A causa de l’augment de casos de COVID-19 a la ciutat de Castelló, les activitats programades en les XVIII Jornades de Memòria Històrica de Castelló «Teatre i memòria» organitzades pel Grup per la recerca de la Memòria Històrica de Castelló el dissabte 28 de novembre del 2020 han sofert les següents modificacions:

  • L’aforament de públic per a la conferència «La memòria històrica en el teatre contemporani» de Fàtima Agut i Clausell a les 11:30 en el Menador Espai Cultural es redueix a 40 persones. Així aquesta es retransmetrà per streaming a través del compte de Facebook del GRMHC.
  • S’ajorna el 2021 l’espectacle de carrer «Fins que s’escolten les veus» de la companyia La Rabera Eclèctica a la plaça de les Illes Columbretes a Castelló a les 18:00, ja que l’Ajuntament de Castelló ha suspés totes les activitats en la via pública.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt