XVIII Jornades de memòria històrica de Castelló, Teatre i memòria

Dissabte 28 de novembre de 2020 es van celebrar les XVIII Jornades de Memòria Històrica de Castelló «Teatre i memòria» organitzades pel Grup per la recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Les jornades van consistir en la conferència «La memòria històrica en el teatre contemporani» de Fàtima Agut i Clausell que es va celebrar a les 11,30h al Menador Espai Cultural i va ser emessa per streaming a través del compte de Facebook del GRMHC.

La sessió de la vesprada, de teatre al carrer a càrrec de La Rabera Eclèctica a la plaça Illes Columbretes es va suspendre a conseqüència del Covid i segons normativa i indiciacions de l’Ajuntament de Castelló.

La conferència de Fàtima Agut va comptar amb la participació musical d’Amparo Ayora i d’Elia Goterris, i la lectura i dramatització de diverses peces teatrals a càrrec d’alumnat sènior de la Universitat Jaume I. Prop de 40 persones van assistir a les jornades.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt