Noranta aniversari de la proclamació de la II República

El 14 d’abril, el Grup per la recerca de la memòria històrica de Castelló (GRMHC) va celebrar en el monòlit per les víctimes de la repressió franquista, a la vora del riu Sec i el cementiri de Castelló, un acte d’homenatge a la Segona República en el que van participar membres del grup i representants d’altres entitats i associacions, dipositant-se rams de flors. Es van dur a terme diversos parlaments recordant l’efemèride i proclamant l’esperança en una nova república capaç d’acometre amb eficàcia democràtica els problemes i els reptes actuals. Tot seguint les actuals mesures de seguretat per la pandèmia.

A la vesprada a les 17:30, per iniciativa d’Unides-Podem i de Encuentro Estatal por la Repúblicai amb la col·laboració del Grup per la recerca de la memòria històrica de Castelló, s’ha fet un itinerari didàctic republicà pels carrers de la ciutat amb les degudes mesures de seguretat, que ha eixit del templet de música del Parc de Ribalta i ha acabat en la Cambra Agrària (Av. Lledó).

Aquests seran els primers actes d’homenatge pel noranta aniversari de la II República que durant aquest any celebrarà el Grup per la recerca a Castelló. Els actes continuaran dins de les XIX Jornades de Memòria Històrica de Castelló amb una conferència sobre la II República, l’exposició “Castelló Republicà. Arquitectura i Urbanisme” i la representació d’una obra de teatre.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top