Nules acull les II Jornades de Memòria Històrica La batalla de Llevant

Nules va acollir el 18 i 19 de febrer les les II Jornades de Memòria Històrica La batalla de Llevant. La primera de les jornades, el dissabte 18 es va celebrar al Saló d’actes de la Caixa rural de Nules amb la presentació de ponències i comunicacions. El membre del GRMHC, Juan Luis Porcar va participar amb la presentació d’un estudi sobre “Fons documentals per a l’estudi de les fosses de la guerra civil i el franquisme a les comarques de Castelló” . A la jornada es van presentar diferents estudis i treballs al voltant del patrimoni de la guerra civil, l’arqueologia i les exhumacions, educació i memòria, i estudis sobre el front de guerra de la línia XYZ per part d’investigadors i investigadores com Carlos Mallench, Miguel Ángel Sanz, Xurxo M. Ayán, Ismael Gallego, Joan Antoni Caballer, Sara Prades i Ángel Latorre entre altres.

Diumenge 19 es va realitzar una visita guiada a les platges de Nules “Les Casetes museu viu” i a diferents espais històrics de la Batalla de Llevant.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt