Obra de teatre “Fins que s’escolten les veus” al teatre El Raval a Castelló.

Diumenge 21 de novembre a les 19:00 va tindre lloc la representació de l’obra teatral “Fins que s’escolten les veus” de la companyia teatral La Rabera Eclèctica amb una durada de 30 minuts en el teatre El Raval de Castelló de la plana. Aquest espectacle, inèdit i creat per a l’ocasió, és una de les activitats programades dins de les XIX Jornades de memòria històrica de Castelló “90 anys de la II República” organitzada pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló. L’entrada va ser gratuïta i es va poder recollir la invitació a partir de les 17:00 del 21 de novembre en la taquilla del teatre El Raval. El públic assistent va ser de vora 100 persones.

Aquesta peça ha sigut creada a partir de testimonis de la guerra i la postguerra a Castelló, un temps de transició on l’amnistia política no arribava mai, la por inundava el dia a dia, els valors que prevalien eren els bons costums, la vida no tenia vàlua, i la supervivència humana va fer prendre decisions difícils que s’arrossegarien en silenci per la resta de la vida. Fins que s’escolten les veus.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top