Homenatge als sis morellans assassinats en aplicación de la Llei de Fugues i soterrats al Cementeri Municipal de Benicarló

El diumenge 21 de novembre a les 12 va tindre lloc l’acte d’homenatge als sis morellans assassinats en aplicació de la Llei de Fugues que es troben soterrats al Cementeri Municipal de Benicarló. Aquest homenatge va estar organitzat per l’Ajuntament de Benicarló, l’Ajuntament de Morella, familiars dels assassinats, l’Associació Abril de Benicarló i el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica amb la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.
En aquest acte es va inaugurar un monòlit en memòria dels assassinats per la Guàrdia Civil el 21 de novembre del 1947 a la carretera Càlig-Benicarló que es troben en aquesta fossa: Salvador Aguilar Querol, Juan Barreda Moliner, Bautista Mestre Prats, Manuel Monfort Monfort, Juan Prats Ferrando i Vicente Tena Ortí.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top