Ofrena de flors i record a les víctimes de la repressió franquista i dels camps nazis l’1 de novembre a Almassora

Enguany, l’1° de novembre, el GRMHC i les seues companyes d’Almassora, han convocat un acte de record, memòria i reconeixement a les Víctimes del feixisme franquista i dels camps d’extermini nazis del poble.

Acompanyats de les famílies, de membres de la corporació municipal i veïnat almassorí, en un acte senzill, digne i molt emotiu, s’han fet parlaments de record a aquests veïns represaliats, als patiments de les seues famílies i a mantindre viu els valors de llibertat i democràcia que representen, més enguany, amb polítiques contràries a la Memòria Històrica, fent una crida a continuar treballant en l’exhumació de totes les Víctimes de la fossa de Castelló i altres fosses al costat de polítiques de memòria per no oblidar, amb els principis de Veritat, Justícia i Reparació com a pilars de la construcció d’una societat lliure, fraternal i igualitària.

Agraïm molt la interpretació de les peces musicals de la Colla Les Goles, que solidàriament ens van acompanyar en l’acte.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt