Ofrena de flors i record a les víctimes de la repressió franquista l’1 de novembre

Dilluns 1 de novembre a les 11 h es va realitzar l’ofrena de flors i el parlament de record a les víctimes de la repressió franquista soterrades al cementiri de Castelló per part del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló al monòlit ubicat a la vora del Riu Sec.
Malauradament no es va participar en l’acte institucional que darrerament s’ha organitzat amb l’Ajuntament de Castelló al cementeri civil. La gestió duta a terme per l’Ajuntament en la polèmica del catàleg de vestigis i el nomenclàtor de la ciutat de Castelló, amb posicions i declaracions als mitjans de comunicació per part de la mès alta representant institucional del consistori, han sigut decebedores per a molts familiars de les víctimes de la repressió franquista i per al nostre Grup, i ens ha conduït a prendre aquesta decisió. S’ha acompanyat a les famílies al cementeri civil i a les 11 h s’ha dut a terme el nostre acte al monòlit ubicat a la vora del Riu Sec.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt