Participació del GRMH en el Millars Vam Fest

El Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló participà ahir diumenge dia 26 de novembre en el Millarts Vam Fest celebrat en la població d’Argeleta /Argelita a la comarca de l’Alt Millars.

Aquest esdeveniment va tindre un gran èxit de públic amb la participació d’entitats culturals, sindicals, entitats comarcals, associacions per la lengua, editorials, etc. Va permetre la trobada de persones que estimen la cultura del País Valencià i la seua llengua. El GRMH va aportar-hi una mostra de publicacions així com tallers per als més menuts consistents a pintar sobre pedres i elaborar amb cintes banderetes republicanes i senyeres.

Cal destacar la importància d’aquesta trobada per a una població tan petita d’una comarca amb un alt índex de despoblació. La vetllada estigué amenitzada per Trobadorets i Dani Miquel que van fer gaudir al públic i sobretot al públic infantil de la música i les cançons en valencià, demostrant així que, contràriament al que diu el Conseller d’Educació, el valencià és patrimoni de tots els valencians i valencianes tant dels habitants de localitats castellanoparlants com de valencianoparlants.

Des del Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica volem donar l’enhorabona a les persones organitzadores per la infraestructura, muntatge i organització de la trobada.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt