Participació del GRMHC en la Festa per la Llengua 2022 a Cinctorres

El dissabte 21 de maig Cinctorres va acollir la 14a Festa per la Llengua .La jornada, coordinada des d’Escola Valenciana, va comptar amb una fira a la plaça del Pou en la qual participaren diverses entitats organitzant tallers i activitats per als més menuts. Entre aquestes entitats es trobava el Grup per  la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

El GRMH va presentar una mostra de les seues publicacions que va despertar gran interés entre el públic de la comarca i, a més, es va muntar una activitat per als xiquets/es consistent a pintar i situar els municipis dels Ports sobre un mapa.

Els dolçainers i tabaleters van fer la inauguració oficial a les 11h del matí. A les 12h tingué lloc una mostra de danses valencianes i un taller de la dansa del Ball de “Corro” de Palanques. La vesprada es va dedicar als contacontes infantils als exteriors de l’ermita de Sant Lluís.

La 14a Festa de la Llengua la promou Escola Valenciana amb l’ajuda i la col.laboració del CRA Celumbres i amb L’AMPA d’aquest centre educatiu. Aquesta festa ha comptat amb activitats prèvies a les localitats de Portell i Castellfort, que compten també amb aularis del CRA Celumbres.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt