Participació del GRMHC en la presentació del llibre “Desobediencia de vida”

El 30 de març a les 17 h. es va presentar en el Palauet d’Aiora (València) el llibre “Desobediència de vida”  Proyecto de historias desobedientes. Familiares de genocidas por la Memoria, la Verdad y la Justicia. També es va projectar el documental “Urraca, cazador de rojos”. Pedro Urraca va ser un personatge sinistre, cínic i ambiciós, sempre protegit pel franquisme; va ser el policia franquista que va detenir al President de la Generalitat de Catalunya, Lluis Companys el 13 d’agost de 1940 quan es trobava exiliat a França. En el documental se li retrata des de la mirada crítica i avergonyida del seu fill i la seva neta.

Rosa Pérez Garijo, Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, va presentar l’acte que va comptar amb la participació de Maribel Peris Presidenta del GRMHC i Dolores Cabra, Secretària General de AGE. També amb la participació presencial de Loreto Urraca, neta de Pedro Urraca i telemàtica dels responsables del Colectivo Historias Desobedientes Internacional: de Argentina, Chile, Brasil, Uruguay, Paraguay, El Salvador y España.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt