Presentació a Almassora dels llibres “Històries de vida al Castelló de la guerra i la postguerra” i “Un país en gris i negre”

 

El passat 6 de juny del  2014 els nostres companys Maribel Peris i Juan Luís Porcar van presentar els seus llibres “Històries de vida al Castelló de la guerra i la postguerra”  i “Un país en negre i gris” a les 19.30 hores a la seu del PSPV-PSOE d’Almassora.

Joan Piñana, membre del Grup per la Recerca, va ser l’encarregat de presentar els autors, els quals van explicar el contingut dels seus llibres, a més, de tractar diferents aspectes sobre la memòria històrica, com ara el treball d’investigació a partir dels testimonis orals o la repressió de la postguerra  articulada a través dels sistemes judicial i carcerari a la provincia de Castelló. Un cop finalitzada la presentació dels llibres, es va realitzar un debat amb el públic assistent sobre la memòria històrica a Almassora. En ell va quedar palès la necessitat de la recuperació de la història de la II Republica, la Guerra Civil i la Postguerra d’aquest poble de la Plana Alta; així com la difusió d’aquesta en les escoles i instituts d’Almassora amb la dignificació i la rehabilitació dels repressaliats almassorins.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt