Presentació a Borriana de Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Borriana va acollir l’11 d’abril l’últim dels actes de la quarta edició de les Jornades Memorial Democràtic, amb la presentació, per primera vegada a la ciutat, de l’obra «Un país en gris i negre. Memòria històrica i repressió franquista a Castelló» de Juan Luis Porcar. L’autor ha estat acompanyat per Juan Salvador Pérez, per part de la Universitat Jaume I, i de Miren Josebe Sabater, autora del llibre Versos condemnats a mort i neta de Bautista Fortea, un dels poetes represaliats.

Amb la presència del regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, Juan Luis Porcar ha presentat una obra en la qual s’analitza com es va organitzar la maquinària repressiva del règim franquista a les comarques de Castelló, com s’establia el sistema judicial i carcerari i com s’articulava la repressió.

Més de 25 persones van assistir a l’acte que va contar amb parlaments i la projecció d’un audiovisual.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top