Donació de llibres de M. Carmen Aledón a la biblioteca de Memòria Històrica del GRMHC

Recentment el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló ha rebut una donació de llibres de Mari Carmen Aledón, que es va posar en contacte amb l’associació, per tal de posar a disposició del nostre grup i del ciutadans interessants d’aquests interessants títols relatius a la Guerra Civil i a l’Exili.

Proximament publicarem el nostra catàleg actualitzat amb prop de 400 publicacions de diferents temàtiquesi recerques històriques del segle XX, amb especialment obres de  recuperació sobre la memòria dels vençuts a la guerra, del patrimoni històric i la memòria oral.

MediatecaGrup
Autor
Títol
Signatura

Actualidad españolaGuerra de España130 ACTAnsó, MarianoYo fui ministro de Negrín232 ANSArce, Honorato dePiedras de Cantarranas232 ARCBernanos, GeorgesGrandes cementerios bajo la luna232 VERBrenan, GeorgesLaberinto español130 BRECantalupo, RobertoEmbajada en España232 CANCastells, AndreuBrigadas Internacionales de la Guerra de España133 CASCastro Delgado, EnriqueHombres made in Moscú232 CASCela, Camilo JoséSan Camilo 1936232 CELCordón, AntonioTrayectoria, memorias de un militar republicano232 CORLarteguy, JeanCenturiones232 LARLister, EnriqueNuestra guerra130 LISLlarch, JuanBatallones de trabajadores21301 LLALópez González, César RamónMorir por algo232 LOPMora, Constancia de laDoble esplendor232 MOROrwell, GeorgeCataluña 1937,testimonio sobre la revolución española232 ORWPayne, Stanley G.Unión Soviética, comunismo y revolución en España130 PAYPhillips, C. E. LucasPimpinela de la guerra española232 PHIPuerto, CarlosAlgo de tierra mojada232 PUERaposo, NemesioMemorias de un español en el exilio232 RAPResa, José MariaMemorias de un requeté232 RESRey, JuanPor qué luchó un millón de muertos232 REYRojas, CarlosPorqué perdimos la guerra130 ROJSoler, BartoloméMuertos no cuentan232 SOLTarazona, FranciscoYo fui piloto de caza rojo232 TARUrra, JuanEn las trincheras del frente de Madrid232 URRVadillo, FernandoArrabales de Leningrado232 VADVadillo, FernandoY lucharon en Krasny Bor232 VAD

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt