Presentació a Forcall de “Els Ports: franquisme i repressió, ciutadania i memòria”

El passat 24 d’agost de 2022 l’Ajuntament de Forcall va acolllir la presentació del llibre de Juan Luis Porcar “Els Ports: franquisme i repressió, ciutadania i memòria” en un acte organitzat pel Centre d’EStudis dels Ports i l’ajuntament de la localitat.

L’acte va comptar amb la participació de més de 50 assistents, alguns dels quals eren col·laboradors i famílies que havien contactat i ajudat a l’autor en les seues recerques locals, com els familiars de veíns del poble represaliats finalitzada la guerra, com els de José Monfort (Josep Vïciana), de la família Ortí Balaguer i de José Sancho (Ernesto Barreda) entre altres. També l’autor va dedicar l’acte a la memòria de la filla de Manuel Oliet, Ana Oliet, el primer contacte que fa quasi 15 anys es va establir a la localitat en temes de memòria històrica.

L’acte va ser presentat per Santi Pérez, l’alcalde de Forcall, Ernest Querol per part del Centre d’Estudis dels Ports, i la presentació de la publicació va consistir en un diàleg entre l’autor i Ricard Martí, membre del CEP i expert investigador en temes de la guerra civil a la comarca amb dos llibres també publicats per Onada a la mateixa col·lecció impulsada pel CEP. Per acabar la presentació es va projectar un audiovisual amb informació més específica d’àmbit local.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt