Presentació a l’Alcora del llibre “Un país en gris i negre: memòria històrica i repressió franquista a Castelló”

 

El passat 25 d’abril 2014 el nostre company Juan Luís Porcar va presentar el seu llibre “Un país en gris i negre” a les 19.30 hores a la sala d’actes de les Noves Dependències Municipals de l’Alcora. L’acte va ser organitzat per l’agrupació local del PSPV-PSOE.

El secretari general dels socialistes alcorins, Samuel Falomir, va ser l’encarregat de presentar l’autor de l’obra, qui va explicar a grans trets el contingut del seu llibre. En ell, Juan Luís Porcar analitza la repressió que el nou estat va exercir sobre la província de Castelló després de la Guerra Civil Espanyola, l’organització del sistema judicial i carcerari, i sobretot com s’articulà aquesta repressió contra els vençuts durant la guerra.

En finalitzar l’acte, es va realitzar un debat amb el públic sobre la repressió franquista a l’Alcora i en altres pobles de l’Alcalatén.  Aquest va ser molt interessant, ja que entre la nombrosa assistència es trobavem represaliats de la Guerra Civil que van deixar testimoni de les seues colpidores vivències.

Fes camí amb Memòria

Vols col·laborar amb el Grup, vols rebre el nostre butlletí? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

    Scroll to Top