Presentació de Castelló sota les bombes a l’Alcora

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica va presentar la publicació del seu catàleg “Castelló sota les Bombes” el passat 20 d’abril de 2007 a les 20 h. al Saló Gótic de la Casa de Cultura, amb una xerrada al voltant del treball d’investigació i la memòria històrica impartida pels membres del Grup, Maribel Albella, impulsora de l’acte a la localitat i Juan Luis Porcar que va explicar la metodologia de la investigació i la valoració de l’associació. Per finalitzar l’acte que va contar amb la presència de l’alcalde i alguns membres de l’equip de govern, es va projectar l’audiòvisual del mateix títol.
Posteriorment els assistents es van desplaçar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament on es va inaugurar l’exposició, que es va pode visitar fins el 27 d’abril de 2007.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt