Presentació del llibre «Cementeri de Castelló. Història d’una ciutat»

Dissabte 12 de febrer a les 11 h en el cementeri de Sant Josep va tindre lloc la presentació del llibre «Cementeri de Castelló. Història d’una ciutat» publicat pel MUCC i escrit per Queta Ródenas Simón, membre del GRMHC.

En aquest llibre es presenta un estudi històric, cultural i artístic d’aquest recinte de més de segle i mig d’antiguitat. La memòria històrica de Castelló està present en diferents capítols amb un estudi específic del conegut com a «cementeri civil» i amb la proposta de 14 itineraris entre els quals hi ha els dedicats a la Guerra Civil que tracten diferents aspectes com les víctimes dels bombardejos, la violència revolucionària durant la guerra, la memòria històrica del franquisme i les víctimes de la repressió franquista.
Un treball d’investigació rigorosa que vol donar a conéixer història de Castelló a partir dels personatges que la van fer possible i mostrar que a banda de ser un lloc de memòria on retre homenatge als nostres avantpassats també es pot veure com un museu en el més estricte sentit de la paraula amb magnífiques obres d’arquitectura, escultura i ceràmica.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top