Presentació del Llibre: “La memòria i les víctimes: repressió franquista a les comarques de Castelló” de Juan Luis Porcar

“La memòria i les víctimes: repressió franquista a les  comarques de Castelló”

Juan Luis Porcar

 image

Divendres 27 de juny de 2008 en el marc de l’exposició que sobre les víctimes  de la repressió acull la llibreria Pictograma, es va presentar el  llibre “La memòria i les víctimes: repressió franquista a les  comarques de Castelló” de Juan Luis Porcar. Més de 30 persones van assistir a un acte en el qual Francesc  Mezquita, membre del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va presentar a l’autor de la publicació i la seua tasca  investigadora en el marc de les activitats del grup. Juan Luis Porcar va parlar del seu treball d’investigació, de l’abast de la repressió franquista a les nostres comarques, de com es va  articular aquesta maquinària repressiva i de les noves informacions  que ens donen noves fonts documentals ara consultades que ara es poden  conèixer mitjançant aquesta publicació, amb un llistat actualitzat per  comarques i municipis de totes les víctimes mortals de la repressió  franquista (executats, afusellats i morts a les presons).

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top