Exposició sobre les víctimes de la repressió a Pictograma

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló inaugura aquest dissabte 14 de juny de 2008 a les 19,30 h en la llibrería Pictograma de Castelló la seua exposició “Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló”.

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló inaugura aquest dissabte 14 de juny de 2008 a les 19,30 h en la llibrería Pictograma de Castelló la seua exposició “Víctimes de la repressió franquista a les comarques de Castelló”. Un treball de recerca i investigació realitzat en equip els membres del grup amb la consulta de diferents arxius i fonts documentals, recollida de testimonis orals de les diferents comarques de Castelló i de material documental i fotogràfic aportat per les famílies de les víctimes.

Aquesta mostra vol ser un acte de recuperació de la memòria històrica, d’homenatge i de record a unes persones protagonistes i víctimes en el nostre recent passat històric i fins ara silenciades.

Abans de la inauguració de l’exposició i amb motiu de la data del 14 de juny, als 70 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat de Castelló, es llegirà per part del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló un comunicat dirigit a la ciutadania.

El 28 de juny en el marc de l’exposició de la llibreria Pictograma, es presentarà el llibre “La memòria i les víctimes: repressió franquista a les comarques de Castelló” de Juan Luis Porcar, membre del nostre grup.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt