Presentació del llibre “La proposta republicana”

El 21 de desembre a les 19.00 hores a l’Espai cultural del Menador es va presentar el llibre “La proposta republicana” d’Héctor Illueca prologat per Ignacio Ramonet. La presentació va estar a càrrec de Maribel Peris, membre del Consell Valencià de Cultura i presidenta del GRMHC.

L’autor va exposar el contingut del seu llibre que aborda el republicanisme al context present i va dissertar sobre una construcció teòrica amb una anàlisi de la realitat social i política del moment. La sobirania democràtica com l’exercici de la democràcia plena on els estats puguen assumir la seua autonomia i com dur a terme la veritable sobirania democràtica. Parlar d’autonomia dels estats més que de sobirania dels estats. També va tractar sobre la importància de la cohesió social mitjançant el reconeixement dels drets socials com a drets fonamentals de les persones que d’aquesta manera puguen gaudir de la llibertat i la mancança d’aquests drets no els condicione la vida fins al punt de ser la porta oberta a la ruptura social i creixement de l’extrema dreta. Una reflexió sobre el sistema socioeconòmic i la situació política marcada per la guerra i les dramàtiques conseqüències.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt