Eliminació de l’últim vestigi del Franquisme a l’Alcora

El 21 de desembre es va retirar la placa commemorativa de la paret d’un dels edificis del Grup Sant Cristòfol. Era l’últim vestigi del franquisme que quedava a l’Alcora, després que en aquests darrers anys es van anar retirant les que hi havia en portals, ponts, etc. distribuïdes per tot el poble.


Vam començar a demanar-lo a l’Ajuntament des de fa molts anys, concretament des de l’any 2007, quan va ser aprovada la primera llei de memòria històrica. Han hagut de passar molts anys perquè es normalitze aquest assumpte que és de justícia, a més de ser també de dignitat i reparació. Des del grup de l’Alcora, junt amb el grup de la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló no hem parat de lluitar perquè cap d’aquests vestigis del franquisme continuaren fent homenatge a temps fatídics per a la llibertat i la dignitat.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt