Presentació del llibre “La virilitat d’Espanya a l’Àfrica. Nació i masculinitat al colonialisme al Marroc (1880-1927)” de Gemma Torres al Menador


El dissabte 8 de maig de 2021 es va presentar a l’edifici Menador Espai Cultural de Castelló el llibre “La virilitat d’Espanya a l’Àfrica. Nació i masculinitat al colonialisme al Marroc (1880-1927)”, de la historiadora Gemma Torres, en un acte organitzat per la Plataforma per la Llengua i el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló. L’acte que també es va emetre en streaming va comptar amb la presentació a càrrec de Maribel Peris (GRMHC), intervencions de l’impulsor d’aquesta activitat Manuel Carceller (Plataforma per la Llengua) i l’autora de l’obra Gemma Torres que va explicar i analitzar diferents aspectes de la publicació amb reflexions sobre episodis històrics i la seua relació amb altres més actuals.

La presentació es pot vore en el nostre canal de YouTube GRMHCastello.


Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt