Presentació del llibre Un país en gris i negre a Traiguera

 

El passat 6 de setembre a la Casa del Pes Fariner, centre cultural municipal de Traiguera es va presentar el llibre Un país en gris i negre. Memòria històrica i repressió franquista a Castelló de Juan Luis Porcar en un acte organitzat pel Centre Cultural Traiguerí i que va contar amb l’assistència de mès de 50 persones de la localitat i altres municipis de la comarca.

L’acte es va iniciar amb la presentación a càrrec del president del Centre Cultural Traiguerí i de l’investigador Joaquim Comas que va reflexionar sobre diversos aspectes de la memòria, les desaparicions i assassinats consequència de la repressió franquista. El membre del GRMHC, Joan Miquel Palomar va llegir la presentación de l’obra destacant les seues aportacions a la historiografia de la guerra civil, el franquisme i la memòria històrica. Es va projectar un audiovisual sobre la obra i referències repressaliats i a episodis ocorreguts a localitats de la comarca com Traiguera i La Jana.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt