Presentació del llibre Un país en gris i negre a Vistabella

 

El passat 9 d’agost a Centre Cultural de l’Ajuntament de Vistabella i Seu de la Universitat Jaume I (antiga presó) es va presentar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vistabella, la Universitat Jaume I i Antonio Giner el llibre Un país en gris i negre. Memòria històrica i repressió franquista a Castelló de Juan Luis Porcar.

L’acte va contar amb la presència de 40 persones aproximadament. La presentació es va iniciar amb una xerrada de Martí Domínguez, escriptor i professor de la Universitat de València reflexionant sobre la memòria històrica, el territori i la seua relació amb l’autor. Posteriorment Raúl González, membre del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló va analitzar la importància de la publicació apuntant interessants consideracions bibliogràfiques sobre la memòria i el franquisme. Es va projectar un audiovisual sobre la obra i referències a episodis ocorreguts a Vistabella i comarques rurals del voltant.

.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt