Presentació del mapa de fosses de Castelló a la Seu de la Generalitat

La Generalitat Valenciana va organitzar el 6 de febrer a les 12h a la seua Seu de Castelló (Casa dels Caragols) la presentació del mapa de fosses de la Guerra Civil i el Franquisme de la província de Castelló, un projecte del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, d’Arqueoantro i del Grup per la Recuperació de la Memòria de València.

L’acte es va organitzar com una roda de premsa oberta al públic i va contar amb la participación de Roberto Álvaro, director territorial de Justícia i dels coordinadors del projecte Miguel Mezquida i Juan Luis Porcar.

La publicació presentada conté informació catalagoda i documentada de 86 fosses de diferent tipología i una llista de 66 fosses localitzades pendents de documentar per a una segona fase del projecte.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt