Presentació d’unitats didàctiques de memòria històrica

 

El 27 de novembre, dins la XVII Setmana Enric Soler i Godes, es va realitzar una visita al refugi de la plaça Tetuan i la presentació de les unitats didàctiques que sobre memòria històrica ha coordinat Joan Miquel Palomar, en el marc d’un projecte impulsat pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló. En la visita al refugi antiaeri van participar més de 40 persones amb la guia de Joan Miquel Palomar.

En la sala de conferències del Menador es van presentar les unitats didàctiques de Castelló republicà, La Guerra Civil a Castelló i El primer franquisme a Castelló amb el visionat del vídeo sobre la Guerra Civil, amb intervencions de Vicent Rodríguez per la Fundació Càtedra Soler i Godes i Raül González, Montserrat Ferrer i Joan Miquel Palomar pel Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló amb l’assistència de més de 40 persones.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt