Presentat el llibre Els any que vam viure perillosament. Cròniques de lluites i repressió al nord valencià (1938-1981) de Josep Miralles

Publicacions de la Universitat Jaume I ha presentat al Menador espai cultural, el llibre Els anys que vam viure perillosament. Cròniques de lluites i repressió al nord valencià (1938-1981), de Josep Miralles Climent, membre del GRMHC, dins del cicle de presentacions dels títols de la col·lecció «Història i Memòria».

L’acte de presentació, que tingut lloc al Menador espai cultural, ha comptat amb l’assistència d’Antoni Porcar, Mariló Capdevila, José Aceituno, Antoni Alegre i Miguel Díaz, activistes antifranquistes i represaliats, i l’autor de l’obra, amb una assistència de més de 80 persones.

En aquesta obra s’analitzen les activitats i lluites polítiques i sindicals opositores a les comarques del nord del País Valencià durant la dictadura franquista i la monarquia postfranquista, des de l’any 1938 al 1981, a mena de crònica narrada pels protagonistes d’aquell període d’utopia i canvi social.

Les activitats i lluites polítiques i sindicals opositores a les comarques del nord del País Valencià durant la dictadura franquista i la monarquia postfranquista des de l’any 1938 al 1981, s’analitzen en aquesta obra, a tipus de crònica narrada pels protagonistes d’aquell període d’utopia i canvi social.

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Desplaça cap amunt