Conlloguera 2022 per al GRMHC de la Conlloga Muixeranga de Castelló

Des del GRMHC volem donar les gràcies a la Conlloga Muixeranga de Castelló per la designació com Conlloguera 2022 a la nostra associació. L’acte d’entrega d’aquesta distinció es va realitzar dijous 24 de febrer al Menador-Espai Cultural en la presentació de la VII Trobada de Muixerangues de Castelló. La presidenta del GRMHC, Maribel Peris, va recollir un ram de flors que l’endemà es va dipositar en el monòlit de record a les víctimes del franquisme a la vora del Riu Sec de Castelló.

La Conlloga Muixeranga de Castelló ha considerat que enguany recaiga en el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica aquest guardó “per la seua tasca d’investigació i recuperació de la memòria i pels seus valors i principis de cooperació i compromís col·lectiu, que coincideixen amb els de la cultura popular i de les muixerangues en especial”.
L’entrega es pot visualitzar a partir el minut 23:30 en el següent enllaç del canal de YouTube de la Conlloga Muixeranga de Castelló: https://youtu.be/gOmBWnjdXF8

Vols rebre les útlimes notícies del Grup al teu mail i estar al dia de les últimes novetats?

Butlletí de notícies

Envia'ns el teu mail!

* En cap cas usarem el teu correu electrònic per enviar cap tipus de spam. Tampoc el compartirem amb tercers. Amb l'enviament d'aquest formulari de subscripció acceptes la política de privacitat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló.

Vols col·laborar amb el Grup? Tens alguna proposta?
Digues la teua!

Fes camí amb nosaltres

    Scroll to Top
    Scroll to Top